News

Pentru Juventus, Serie A și …

Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

22 ianuarie 2019 – Milan Giancarlo Giorgetti, 52 de ani. Ansa Subsecretarul primului-ministru, Giancarlo Giorgetti, invitat la Palazzo Chigi, Marco Giazzi, tânărul antrenor care și-a retras echipa sa de baschet, după unii părinți ai echipei adverse a insultat arbitrul, timp de 14 ani, el uniți în invitația la Roma. Acest lucru a fost anunțat de același Giorgetti, lovit de ceea ce sa întâmplat duminică într-o sală de sport în Carpenedolo (Brescia). „După ce am citit această ultimă poveste de grosolănie, ignoranță și violență de către cei care ar trebui să educe corectitudinea în sport, am decis că e timpul pentru a da un semnal – spune secretarul -. I-am invitat cei doi protagoniști pentru mine să știu , vorbesc și se agită mâna cu ei. eu voi fi de partea lor și sper să accepte invitația. destul de violență în sport. voi deschide pentru mine să teren toate inițiativele, culturale și represive, chiar și pentru a schimba această parte a acestui sport, care este bucurie, sociabilitate și distracție „, spune Giorgetti. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

Douăzeci și unu martie 2019 – genoa Pellegri când Petru a purtat tricoul de Genova. Ansa Genoana familiei italiene, fără teama de contradicție, este aceea a lui Marco Pellegri, managerul echipei de Griffon, și fiul său Petru, care după ce a făcut debutul în Serie A chiar și șaisprezece ani, senzație de arsură toate înregistrările, a rulat a luat luxul de a merge în gol la Stadionul Olimpic din ziua de rămas bun la fotbal Totti (a fost prima rețea a atacatorului roșu și albastru) și apoi să înscrie primele două goluri în Serie a cu Lazio, masinile Ferrari, în temeiul Nord scară. „Maximă pe care un fan ca mine ar putea întreba,“ admite Petru, optsprezece ani a făcut duminica trecută, în ziua de succes rossoblù peste Juventus la Marassi ( „ceea ce un cadou de ziua de nastere frumos“).

TELEVIZOR JURNALUL VIDEO în principat – De la paisprezece luni Pietro joacă în Monaco, care a plătit 25 de milioane de euro cu scopul de a-l face campionul mâine. Peter a avut câteva probleme fizice (inghinala anul trecut, o probleme aductori acest an), care au ținut mult timp departe de fotbal. Acum, cu toate acestea, el este gata să-și reia locul în echipa Principatului.

Cu un ochi dornici de a soarta Griffin: „Un frumos Genova, în acest an, cu o calitate mare, superioară celei a trecutului recent“, ea recunoaste copilul minune crescut în rossoblù de tineret și, pentru o perioadă, în strânsă legătură cu tatal: Pellegri team manager senior, Pellegri atacantul Junior în prima echipă: „dar niciodată la tabără l-am sunat tata …“, spune Peter. Filippo Grimaldi © de reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

13 august 2016 – Rio de Janeiro (Brazilia) Texas Panther și copilul canadian a transformat 100 freestyle finală în cea mai senzațională a Jocurilor. Deoarece Simone Manuel și Penny Oleksiak au câștigat împreună în 52 „70. Deoarece „Swimone“ este primul inotator afro-american și „tipic Pen“ este primul născut în 2000 pentru a câștiga o medalie de aur la Jocurile.

Numai în 1984 în două (American Steinseifer și Higshead) au împărțit aceeași bucurie. speranță – Dacă Maritza Correia a fost primul în 2002 pentru a crea un record american, Cullen Jones și au dovedit că pot câștiga negru aurul olimpic (în releu) după Anthony Ervin în 2000 au atras atenția asupra afro-indieni, acum douăzeci de ani din Sugar Land aduce în atenția lumii un sens, care merge dincolo de sport:. „Sper ca acest aur poate aduce o atenție la probleme cum ar fi rasismul și pielea de culoare, care nu m-ar ține să înoate atât de repede sunt pentru diversitate și toleranță în sport, și sper că într-o zi poate fi mai mulți înotători de culoare. am demonstrat că un negru poate câștiga. sunt mândru de asta. ” Integrarea – În America, împărțit la campania electorală, o floare infloreste in rezervor. Simone a fost deja purtătorul standard a campionatelor universitare din Africa cu Stanford, și cu fratele său Manuel jucător de baschet a continuat lupta pentru integrare chiar și în Colegiul:. „Mulți au crezut că nu s-ar fi făcut la toate negrii le spun: puteți face acest lucru. ” Primul negru pentru a sparge peretele de 25 „, în sprint, inspirat de Phelps și mănâncă pizza.

Rio 2016: expresiile de înotător din China devin virale patra – Oleksiak, primul canadian cu 4 podiumuri, sa născut 13 iunie 2000: cea mai timpurie-cel mai rapid din lume trăiește în Toronto și a înotat oferte egipt până la Campionatele Mondiale de tineret din Singapore. Ochii la copii și tonajul subțire are o soră, rezervor de Hayley de la Northeastern University si un frate, Jamie, Dallas Stars hochei defenseman. „Sper că pot ajuta copiii din lume să crească rapid.“ Tatăl său, Richard a fost un multi-scop, mama Alison a fost de înot și infectată pasiunea din copilărie.

Pen nu a fost frică de muncă grea, după 3 medalii la 100 de fluture si stafeta: „Am doar 16 ani și nu au atât de mult acid lactic în competițiile de tineret au doar cinci minute, eu le fac.“ Pentru a triumfa în 16 ani: cum a făcut-o? Limite – „genetic este mai dotat decât altele, are o concentrație unică și fără limite“, rezumă antrenorul lui Ben Titley că trenurile cu Van Landeghem, Williams și Mainville: „Având alături de matur înotători pro ma prins A ajutat. Chantal îmi dă chiar lecții de franceză. ” Pen este întotdeauna conectat pe Instagram: „Prietenii mei spun că ar trebui să facă un canal YouTube numit«tipic Pen»…“. În câștigarea 100 „N-am crezut“, dar acum planuri pentru tineri: „Nu fi intimidat de vârstă, sper să devină un exemplu pentru sprinteri“ Simon si Penny ei merg mână în mână: acea noapte, în seara asta. Beijing 2008, Federica Pellegrini este de aur în proba de 200 de metri de corespondentul nostru Stefano Arcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

O ianuarie 2019 – Milano a fost bang-ul de vară. Pentru Juventus, Serie A și … pentru fotbal fantezie! Sosirea lui Cristiano Ronaldo a revoluționat licitațiile în august și septembrie, a schimbat strategiile Magic și înnebuniți Membru Avansat întreaga peninsulă. Până la sfârșitul anului 2018, acesta a închis prima rundă: CR7, în midstream, se dovedește a fi o afacere? Ultimele goluri CR7 în 2018: rigoarea înscris în Juventus-Sampdoria.

Ansa pozitiv – Pentru a răspunde la întrebarea pe care trebuie să pieptene printr-un pic „între numerele. Primul Christian a jucat în liga mult mai mult decât se aștepta, până în prezent. El a primit voturile la 19 din 19 curse, începând din suportul 18. Nu a încercat niciodată cifra de afaceri, cu excepția pentru meciul cu Atalanta pe 26 decembrie, unde a marcat încă venit de pe bancă.

Conform previziunilor, sa gândit la o utilizare mai extinsă a CR7 în campionat, dar în descalificarea Campionilor după expulzarea din Valencia, prima zi, împreună cu renunțarea citația cu echipa națională portugheză, condus Allegri nu au pentru a măsura lui probă. Deci, Ronaldo ar putea găsi consistență, a marcat 14 goluri în ultimele 16 de zile, după vidul din primele trei tricot Juve.

El a adăugat, de asemenea, patru asistă, trebuie doar să accepte. media lui Magic, 9,21, este cel mai bun din Serie A. Da, pentru moment nu există nici o îndoială că Ronaldo a fost cea mai importantă investiție în fotbal fantezie, mai ales dacă nu ați plătit prea mult în licitații cu prietenii. Nu este clar, cu toate acestea, în cazul în care acesta este în valoare de toți banii cheltuiți mai mult decât alte Magic de top.

لغة الموقع الافتراضية

الكلمة الترحيبية للمدير العام

الانواء الجوية

الطقس في صلاح الدين
15°
scattered clouds
الرطوبة: 46%
الرياح: 2m/s N
H 15 • L 14
24°
الأربعاء
26°
الخميس
28°
الجمعة
Weather from OpenWeatherMap